Viihtyisyyttä ja palvelua

Kesäteatterin ohjelmisto soveltuu koko perheelle. Noin kaksi tuntia kestävään näytelmään sisältyy puolen tunnin väliaika. 
 

Teatterissamme on katettu katsomo ja selkänojalliset penkit. Katsomoon mahtuu n. 500 katsojaa. Kuuluvuus on erinomainen vahvistinlaitteiden avulla.

Riittävästi paikoitustilaa henkilö-/linja-autoille ja alueella on järjestetty liikenteenohjaus. Siistit saniteettitilat löytyvät huoltorakennuksesta. Invapaikat sijaitsevat teatterin välittömässä läheisyydessä ja teatterilla on lainattavissa kaksi pyörätuolia. Katsomossa on varattu oma alue pyörätuolilla liikkuville katsojille.

Vuokon Eteläinen kyläseura huolehtii yli 30 vuoden kokemuksella puffetin toiminnoista. Tarjolla herkkuja makean ja suolaisen nälkään mm. kahvia, kahvileipää, muurinpohjalettuja, jäätelöä, makkaraa.

Lippujen hinnat ovat edulliset ja näytelmän käsiohjelma sisältyy hintaan.

Tiedoksi ryhmille

Ryhmäalennuksen saa  vähintään 20 henken ryhmä. Ryhmänjohtaja ota hyvissä ajoin yhteys teatterin ryhmävarauksien yhteishenkilööön varataksesi liput ja tulonne ajankohdan. Ryhmille varataan mahdollisuus tilata väliaikatarjoilu etukäteen. Ryhmänvarauslippuja ei lähetetä vaan liput ja käsiohjelman saa parkkipaikalla ryhmän vastaanottajalta. 

Ryhmänjohtaja maksaa liput ja varatun tarjoilun ryhmän vastaanottajalle käteisellä (kortti ei käy) tai maksun voi suorittaa myös tilisiirrolla.  Maksutapa on ilmoitettava ennakkoon varauksen yhteydessä.

TÄRKEÄÄ

Muistakaa sulkea matkapuhelimenne esityksen ajaksi. Esityksen tallentaminen (kuvaaminen, äänittäminen ym.) on kielletty.

ESITYKSEN PERUUNTUMINEN

Ylivoimaisen esteen sattuessa (esim. näyttelijän sairastuminen). Teatteri ei vastaa force majeure-tapausten (esim. luonnonmullistukset myrskyt, rankkasade yms.) asiakkaalle aiheuttamista kustannuksista.